Advies-Taxatie

U kunt vrijblijvend advies krijgen over reparatie of verkoop van uw strijkstok. Dit advies kost u niets, maar kan u wel verder helpen bij twijfel.

U kunt uw strijkstok laten taxeren, u ontvangt dan een taxatierapport dat u kunt gebruiken voor een verzekering of bij verkoop aan een particulier. Het minimumtarief hiervoor is €22,50 inclusief BTW, exclusief research.

Wanneer u een strijkstok te koop wilt aanbieden, kan ik deze in consignatie nemen. Voorwaarde is dat de stok in optimale staat verkeert en dus eventueel zal moeten worden gerepareerd, en/ of opnieuw behaard alvorens deze aan te bieden. De kosten hiervoor komen voor rekening van de verkoper, te voldoen of te verrekenen bij een geslaagde verkoop.

Het tarief voor verkoop in consignatie bedraagt 5% van de gerealiseerde opbrengst, met een minimumbedrag van €25,= (ex BTW)Besluit u de stok terug te trekken uit de verkoop, dan betaalt u geen kosten voor het in consignatie nemen, wel de eventuele opknapkosten. E.e.a. wordt vastgelegd in een overeenkomst.